Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Notifications
 • CLARION Informacije
Iskaži poštovanje i poštovanje će ti biti uzvraćeno - Show respect and respect will come back to you

Gary 3eMyH

Clarion Veteran
 • Content Count

  2,590
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Pocetnik

About Gary 3eMyH

 • Birthday 05/25/1994
 1. Da li ste znali da je ova tema jedna od najpopularnijih na forumu?
 2. Gary 3eMyH

  DONACA

  Sve najbolje!
 3. Gary 3eMyH

  asdasd

  Srećan rođendan, sve najbolje!
 4. Gary 3eMyH

  YUGO 55

  Srećan rođendan, sve najbolje!
 5. Gary 3eMyH

  SkazzY

  Sve najbolje.
 6. Odvratan je novi rank sistem, ja sam imao 8 pobeđenih zaredom i nisam rankup, ali naravno da sam pao dva ranka zbog par izgubljenih.
 7. Pročitao sam Sneško - Ju Nesbe O knjizi: Novembar je, i Oslo je prekrio prvi sneg. Po povratku kući s posla Birta Beker hvali Sneška Belića kojeg su njen sin i muž napravili u dvorištu. Međutim, nisu ga napravili oni. Porodica zbunjeno prilazi prozoru da vidi Sneška i sin shvata da je on okrenut prema kući. Crne oči gledaju pravo kroz prozor. U njih. Višem inspektoru Hariju Huleu stiglo je anonimno pismo. U potpisu stoji „Sneško“. Kasnije Hari otkriva niz uznemirujućih sličnosti među zastarelim slučajevima nestalih lica. Udatim, porodičnim ženama gubi se svaki trag na dan prvog snega. Iste te noći Silvija Otersen grabi kroz prvi sneg u šumi nadomak Osla. Zna da joj život zavisi od bekstva, ali ne zna šta je goni. Srećom, ne zna ni šta je čeka na putu... Ja nešto bolje do sada nisam pročitao, preporučujem svima. Trenutno čitam " Slepi miš " isto od tog pisca.
 8. - Zaljubljivanje može proizvesti smirujuće delovanje na telo i um. Time se povećava nivo nervnog rasta, popravlja memorija i uopšte rad nervnog sistema. - Vladimir Putin je danas pred 1.400 novinara rekao da ako Turci žele da liznu Amerikance na jedno mesto, ne zna koliko je to dobra ideja. - U morskoj vodi ima 6 miliona tona zlata - čak 100 puta više nego što ga danas poseduje čovečanstvo.
 9. Proverite da li imam slot, ako nemam stavite isti. Hvala. EDIT: STEAM_0:0:641791347
×
×
 • Create New...