Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Notifications
 • CLARION Informacije
Iskaži poštovanje i poštovanje će ti biti uzvraćeno - Show respect and respect will come back to you

radonjaaa

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  170 [ Donate ]

Community Reputation

3 Pocetnik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ◆ Vaše ime i godište; Stefan 97 ◆ Država; Srbija ◆ Vaš nick na serveru i gametracker link; https://www.gametracker.com/player/radonjaaa/176.57.188.22:27015/ radonjaaa ◆ Vaš SteamID (ukucajte status na serveru i kopirajte vaš STEAM_); STEAM_0:0:238982344 ◆ Poznavanje AMX komandi (1-5); 5 ◆ Na kojim serverima ste bili admin i da li ste još uvek admin na nekom serveru? (ako jeste navedite na kom); Nisam, bio sam ◆ Da li ste steam igrač (ukoliko jeste ostavite link vašeg steam profila); https://steamcommunity.com/profiles/76561198438230416/ ◆ Zašto želite admina na našem serveru; Da pomognem serveru ◆ Da li imate TeamSpeak ili Discord (obavezna je obuka novih admina na jednom od njih); Oba ◆ Da li ste spremni da ukoliko imate manje od 18 godina boostate server 2x mesečno, a ukoliko ste stariji od 18 da donirate 3e na mesečnom nivou; Da
 2. I am not your friend, not even saw you around or on the server. You dont know the whole story so better not talk. ok? ok "Another thing I received was a report that you were insulting the administrators on the server and disqualifying our systems." I played 2 hours on server and you already got report for something? Ko ima i malo mozga shvatice o cemu se ovde radi. Toliko od mene! Pozdrav!
 3. Za sve ovo vreme od kad znam za clarion i igram generalno Zm servere registrovao sam se danas samo kako bih izneo primer danasnje situacije,a vi procenite ima li to smisla za server koji se dugo igrao i ima odredjenu "reputaciju". Dakle udjem na server posle dve godine i odlucim da uzmem admin+vip. Dogovorim se adminom Kashiff oko pustanja poruka i sve ekstra. Admin meni javi na insta da pustim boost i da je sve reseno. Ja pustim boost da bi lik meni rekao "e znas tvoj boost se ne vazi". Mislim muka mi je da prevodim i pisem njegove bljuvotine, ali lik odluci da se "iskupi' i pita me da boost server jos jednom u 10 pa ce mi onda datii ammo pa jos 2 puta i na kraju poslednji put ce on za full vip i admin.Ko je ovde nenormalan? Mislim imam sve dokaze na insta ako nekog zanima i vrlo rado cu pustiti ovde na forumu da svi vide ako bude bilo potrebe. Kad sam rekao liku da cu ga prijaviti za skam, krenuo je da me smara da nikom ne kazem. Bole me krastavac za jedan boost, samo hocu da skrenem paznju ljudima da sa ovakvim igracima pre svega strancima ne saradjuju!
×
×
 • Create New...