Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Notifications
  • CLARION Informacije
Iskaži poštovanje i poštovanje će ti biti uzvraćeno - Show respect and respect will come back to you
Sign in to follow this  
raMboo.

[Steam] Devil May Cry 5

Recommended Posts

Devil May Cry 5

p_12297sjx91.png

p_1229gsxtd1.jpg

p_12297sjx91.png

Intro

p_12297sjx91.png

Zvuči nevjerojatno kad kažemo da je prošlo jedanaest godina od zadnje prave igre Devil May Cry serijala. U tom smo razdoblju imali nekoliko izvrsnih akcijskih igara poput Bayonette, Metal Gear Risinga ili NieR Automate, ali Dante i njegovi demoni ipak su nam falili. Dobra je stoga vijest da se DMC u 2019. vratio bolji no ikad prije. Mogli ste to već naslutiti iz mojih inicijalnih dojmova o igri, a evo sada i konačne potvrde – DMC 5 vam dođe kao šamar budali.

Najslabiji dio DMC-a 5 je njegova priča. Nije ona užasno loša, može se prožvakati, ali se može svesti samo na jednu rečenicu koju se čuje u samoj igri: Pojavit će se snažan demon i treba ga zaustaviti. Svi dodatni zapleti su tu onako usput. Igra se u nekoliko navrata trudi biti misteriozna tako da s radnjom skače iz sadašnjosti u prošlost i natrag, pa neki likovi na primjer znaju nešto vrlo važno, ali igra to skriva od igrača i tako gradi napetost. Meni je to bilo iritantno i mislim da bi kronološki posložena priča bolje odgovarala ovakvoj igri.

 

Možda ćete reći da se od DMC-a ionako ne očekuje neka smislena priča. S time se donekle mogu složiti, ali stava sam da je u serijalu bilo zanimljivijih radnji od ove u petici. Reći ću pa kud puklo da puklo: reboot iz 2013. imao je znatno bolje osmišljenu priču naspram DMC-a 5.

p_12297sjx91.png

Gameplay

p_12297sjx91.png

p_12297sjx91.png

Komentar

p_12297sjx91.png

Devil May Cry 5 je težinom bio nešto pristupačniji od prethodnih igara u serijalu. Može li Bloody Palace mod podići nivo izazova i otežati put do smokin’ sexy stylea,Npr. spomenuti Nero i V surađuju već pet sati, a meni još uvijek nije poznato kako su se oni upoznali i odakle se zapravo pojavio taj lik koji ima demonsku ptičurinu i nosi sandale. Ma očekuje li to Capcom od igrača da prije igranja pročita knjigu DMC5: Before the Nightmare u kojemu su opisani svi događaji prije igre i to mi se svidja

p_1229yrhuc1.png

Cena/Price:59,99€

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...