Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Notifications
  • CLARION Informacije
Iskaži poštovanje i poštovanje će ti biti uzvraćeno - Show respect and respect will come back to you
MimOo

[Origin] Battlefield V

Recommended Posts

Battlefield V

linija_zuta.png

battlefieldV.jpg

linija_zuta.png

Intro

linija_zuta.png

Nakon sto je Battlefield 1 imao odlicne ocene sto kriticara, sto igraca sirom sveta, dolazi nam nova igra iz DICE Studija. Battlefield V nas vraca u vreme drugog svetskog rata, I nudi 4 moda za igranje. Standardni War Stories (Signle Player kampanju), Conquest I Grand operations, dok ce igraci za cetvrti mozda cak I najzanimljiviji mod odnosno Firestorm Battle Royale morati da sacekaju do sledece godine!

linija_zuta.png

Storyline

linija_zuta.png

Ovaj nastavak Battlefield-a ima cetiri kampanje koje sluze za razbijanje Multiplayer monotonije! Nordlys odnosno prva kampanja koju mozete zaigrati u ovom naslovu prati Solveig I radnja se odvija u Norveskoj, Tirailleur prati Demea, crnca iz Senegala koji se bori na francuskom tlu tokom cuvene operacije Dragoon. Under no flag, mozda I najmanje ozbiljna kampanja prati Billy Bridger-a, pomilovanog kriminalca dok se bori u Severnoj Africi. Pre dva dana je kroz novi patch izasla I poslednja kampanja kroz koju I po prvi put mozemo zaigrati Battlefield kampanju iz perspektive nemaca naziv kampanje je The last Tiger.

linija_zuta.png

Multiplayer

linija_zuta.png

Što se tiče multiplayera, Grand Operations je sada prisutan umesto Operations i kombinuje mod Airborne i Final Stand sa Operations iz Battlefield 1. Ovo znači da se na mapi ne "spawnujete”, već iskačete iz aviona sa padobranom. Final Stand je kraj Grand Operations moda, gde posle smrti nema respawna, što borbe čini napetim I atraktivnijim. Conquest je standardan mod BFa, 64 na 64 igrača.

linija_zuta.png

Komentar

linija_zuta.png

Battlefield V je zabavan naslov, tu nema dileme. Takodje, kupovinom igre dobijate sav DLC besplatno, sto je svakako plus. Dosta stvari ga cini odličnom igrom, mada se time može pohvaliti i prethodni Battlefield naslov. Nedostatak poliranosti i balansa, sa dosta bagova, ovaj naslov sprecavaju ovaj naslov da dostigne pun potencijal i preporuku, tako da se moze oznaciti samo kao "solidan Battlefield naslov".

linija_zuta.png

wnxqPJL.png

Cena 59.99€

Edited by ULTRA LJOOBISHA

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahahah that's true but i didn't mention it in recension but graphics is one of the greates things in battlefield

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samo mi je zao sto su se ubacili u pricu jednakost polova pa su isforsirali zene da budu najbitnija stvar igrice a ne sam gameplay sto je izazvalo haos medju fanovima. Onda da ne pricam o skandalu gde je izvrsni direktnor ako se ne varam njihov napisao na Tviteru u fazonu "ako vam se ne svidja igra, nemojte ni da je kupite onda", i nakon toga slag na torti je i izlazak Call of Duty Blacks Ops 4 koji je odjednom postao jako popularan zbog battle royal moda nakon ceka su oni odlucili da odloze BF5 na jos mesec dana.

 

Dobra igra, prelos marketing i samo predstavljanje igre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slazem se sa tobom manje vise u potpunosti, mnogo los marketing su uradili na samom pocetku. U prvom traileru za igru koji traje dva i po minuta, "ceo" minut je posvecen Solveig, a mislim da su najvise truda i rada ulozili u njenu kampanju. Trude se da prikazu verodostojnost drugog svetskog rata, a svi znamo da su 99.9% vojnika cinili muskarci, ne kazem da je izbor zenskog karaktera za igru los, samo mislim da joj je malo previse vremena posveceno. Takodje ne mozemo zanemariti da je gameplay mnogo promenjen u odnosu na Battlefield 1, smanjili su fluidnost odnosno brzinu napucavanja, i necemo imati onaj brzi gameplay na koji smo navikli i voleli u Battlefield-u vec ce mnogo vise vremena morati da se posveti taktici i dobrom pozicioniranju. Tome su kao sto sam vec rekao, u mnogome doprineli veoma lose uradjeni modeli, sto igraca tu i samog okruzenja... Ali iskreno mislim da ce kroz patch-eve mnogo menjati igru u potpunosti, dok ne dostigne onaj sjaj koji je Battlefield 1 postigao, a svi se nadamo da ce ga ovaj naslov i zaseniti!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Story mode u igrici je veroatno dobar, predpostavljam kao sto je bio i u 1 novom delu. Grafika je fino odradjena kao i ti poznati unique zvukovi za pucnjeve koje samo battlefield ima.

 

Dobra igra, prelos marketing i samo predstavljanje igre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...