Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Notifications
 • CLARION Informacije
Iskaži poštovanje i poštovanje će ti biti uzvraćeno - Show respect and respect will come back to you

Hatshepsut

Public Head Admin
 • Content Count

  1,457
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Time Online

  2d 3h 46m 22s

Hatshepsut last won the day on February 3

Hatshepsut had the most liked content!

Community Reputation

83 Odlican

About Hatshepsut

 • Birthday October 6

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hatshepsut

  TiKi (20)

  Srećan rođendan tikicee, sve najlepše!
 2. Srećan rođendan Ljubiša, sve najlepše!
 3. Ne treba da mi saljes ip. Banovana si na drugom steamu, ne na ovom koji si okacila. Admin ti je slikao dva ss-a, probaj da ih nadjes, pa okaci ovde. A ss bana nemas jer si izasla sa servera.
 4. Posalji mi svoju IP adresu na pm
 5. Taj steam ne postoji u ban listi. I nemoguce je da nemas ss bana, sem ako nisi izasla, pa te je neko banovao posle toga, a nije. Sta ti pise kad probas da udjes na server?
 6. Pozdrav Toni, s ovim "Nikada 'Bozji dar' ne bi prvi dobio gag, samo nakon što nekoga izvrijeđa pa mu neko uzvrati na provokacije, pa da ne bude ofirno, admin i njemu doda gag da ne bude da je samo jednog gagovao. " i "Gagovao ga je nakon mene, da ne bude da ga štiti." se ne bih slozila. Niko ovde nikoga ne stiti, i pravila su ista za sve, nebitno da li nam je neko drug, brat ili sestra. Taj Bozji dar kog spominjes nije nista ni Marshalu ni nikome od nas, a za sve ovo vreme koliko igras, trebao si da shvatis da isti taj Bozji dar ''koga ne gagujemo kad nekog prvi izvredja, nego samo kad mu neko uzvrati, pa da ne bude ofirno'' dobija gagove najmanje 3 puta dnevno, a malopre je dobio i perm gag zbog svog ponasanja. Koliko sam mogla da procitam, i prema onome sto mi je Marshal rekao, vredjali ste se, i sto ti kazes ''bockali'' celih sat vremena, i za tih sat vremena ste i jedan i drugi dobijali gagove.. Gag od sat vremena kojim vam je ''neiskusni admin zapretio'' je apsolutno opravdan, jer ocigledno ni jedan ni drugi niste planirali da prestanete sa provokacijama. Mislim da smo ''problem'' resili, hvala na prijavi i uzivaj na serveru.
 7. Popuni lepo unban zahtev, ovde ti je formular kako on treba da izgleda: https://www.clarion-gaming.com/index.php?/topic/3128-formular-za-unban/
 8. https://www.sketchtoy.com/69197328 Nacrtaj parče pice
 9. Srećan rođendan ološee, sve najlepše!
 10. https://www.sketchtoy.com/69192423 Nacrtaj rodu
 11. Hvala ti na predlogu, ali ukusi su razliciti, tako da mapa za sad nece biti izbacena.
×
×
 • Create New...